За Био флама

От 2007 г. Био Флама създава уникални, екологични камини с етанол. Дизайнерите и инженерите на Био Флама продължават да определят най-високите стандарти за камини, изгарящи биоетанол в индустрията с персонализирани дизайни. Био Флама придоби голяма популярност сред строители на жилища, хотели/курорти и дизайнери.

История

От създаването си, Био Флама е посветена на майсторството и иновацията в областта на камините с биоетанол. Нашето пътуване започна с визия за предефиниране на концепцията за отопление на дома, сливайки функционалност с естетическа привлекателност, за да създадем едно наистина завладяващо изживяване.

През годините Био Флама израсна от скромен стартъп до водещ лидер в индустрията, с репутация за отлични постижения, която ни предхожда. Нашият непоколебим ангажимент към качеството и удовлетвореността на клиентите ни спечели доверието на взискателни собственици, дизайнери и архитекти.

Мисия и ценности

В Био Флама нашата мисия е проста, но дълбока: да вдъхновим и зарадваме нашите клиенти с изключителни решения за камини, които преобразяват техните пространства. Ние вярваме в разширяването на границите на иновациите в дизайна, като същевременно поддържаме най-високите стандарти на изработка и устойчивост.

Нашите основни ценности – почтеност, креативност и страст – ръководят всичко, което правим, от щателния подбор на материали до безпроблемното интегриране на модерни технологии. Ние сме посветени на надхвърлянето на очакванията.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НАШИЯ ЕКИП

Зад всеки шедьовър на Био Флама стои екип от всеотдайни професионалисти, които споделят страст към съвършенство. От нашите квалифицирани майстори, които вдъхват живот на дизайна с прецизност и грижа, до нашите креативни дизайнери, които си сътрудничат тясно с клиентите, за да реализират визията си, всеки член на екипа на Био Флама играе жизненоважна роля в предоставянето на несравнимо качество и обслужване.

Заедно се стремим да поддържаме наследството на Био Флама и да продължим да поставяме нови стандарти на лукс и изтънченост в света на камините с биоетанол.

Усетете разликата с Био Флама